Inzamelingsactie levensmiddelen Mercuriusplein

      Reacties uitgeschakeld voor Inzamelingsactie levensmiddelen Mercuriusplein

Vincentius organiseert op de zaterdagen 30 november en 7 december 2019 weer een inzamelingsactie levensmiddelen op het Mercuriusplein in Berlicum voor mensen die niet kunnen rondkomen.

Ook dit jaar hopen we weer een groot aantal mensen, die zeer krap bij kas zitten, tegen Kerstmis te verrassen met een kerstpakket, gevuld met  levensmiddelen.

Waar staan we?

We staan bij de ingang van zowel de Jumbo als de Coop op het Mercuriusplein in Berlicum

Hoe doen we het?

Vrijwilligers delen dan lijstjes uit met de gewenste producten. In beide winkels staan deze producten reeds uitgestald op tafels. U hoeft maar één of enkele artikelen  te pakken, ze af te rekenen en in te leveren bij het stalletje op het Mercuriusplein, of te overhandigen aan één van onze Vincentius-vrijwilligers.

240 gezinnen hebben al een kerstpakket aangevraagd.

Het aantal mensen dat een beroep op ons doet wordt elk jaar groter, ondanks de bloeiende economische situatie. Er is een tweedeling in de samenleving aan het ontstaan en er vormt zich een groep werkende mensen die niet of nauwelijks rond kunnen komen. Momenteel hebben we al meer dan 240 aanvragen en er zullen ongetwijfeld nog een paar bijkomen, zodat we richting de 250 pakketten gaan.

Gezien het groot aantal benodigde levensmiddelen, hopen we dat u weer met gulle hand zult geven.

Namens de organiserende Diaconiewerkgroep van de  Augustinusparochie Berlicum/Middelrode en  Vincentiusvereniging Gemeente Sint-Michielsgestel, alvast hartelijk dank