Ik zoek hulp

U heeft hulp nodig. U piekert en komt er niet uit?

Helaas bent u niet de enige. Wie hebben elke dag opnieuw met kwetsbaarheid en armoede te maken. Ouderen met weinig inkomen, langdurig werklozen, vrouwen in de bijstand, gezinnen uit de groep ‘de nieuwe Nederlander’, gehandicapten, arbeidsongeschikten, een deel van de kleine zelfstandigen zoals winkeliers, boeren.

Er is vaak niet alleen een financieel probleem. Mensen komen ook in een isolement. Geen werk betekent weinig sociale contacten. Niet op bezoek, want iets meenemen kan niet en ook de reiskosten zijn hoog. De krant of een tijdschrift is de deur al uit. Sportclub, andere verenigingen, het volgen van een cursus, muziek maken of een terrasje ligt ver buiten bereik. En zo ontstaat een isolement en verslechtert de kwaliteit van het bestaan. Met elke dag de schaamte en gepieker: hoe kom ik eruit? En dat soms jarenlang…

U staat er niet alleen voor. De vrijwilligers van Vincentius willen u graag helpen. Als geen andere instantie u kan helpen, kan Vincentius het misschien wel. Kijk hiervoor onder activiteiten. Daar kunt u ook lezen wie er in aanmerking komen.

Heeft u vragen over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Kijk daarvoor op onze contactpagina en zoek naar de Vincentius-contactpersoon uit de buurt of de hulp die u het meeste aanspreekt.

Waarmee kunnen we u helpen?

Vincentius ondersteunt als hulp noodzakelijk is en geen andere instantie kan helpen, zoals:

 Klik op activiteiten om meer informatie te zien. Daar staat ook voor wie de hulp bedoeld is.

Neem gerust contact met ons op, want Ieder mens telt!

Of meld u aan via het Activiteiten-info formulier

Download dit Activiteiten aanmeldingsformulier en stuur dat aan ons op!

 

Overzicht voorzieningen en armoederegelingen in de Gemeente Sint-Michielsgestel