Donateurs en sponsors

Ik word donateur

Vele vrijwilligers zijn dagelijks actief om ieder mens te laten meetellen. Voor een bedrag dat u zelf kunt en wilt missen, heeft u de mogelijkheid het werk van de vrijwilligers te ondersteunen of bij te dragen aan onze activiteiten.

 

U kunt doneren met een betaallink of een QR – code te scannen

Met vrijwilligers en donateurs willen we een bijdrage leveren aan een beter leven voor zwakkeren en kwetsbaren in de samenleving. Wilt u de activiteiten van de Vincentiusvereniging Sint-Michielsgestel financieel ondersteunen?

U kunt gemakkelijk doneren met bijgaande betaallink:

Of scan de QR-code om te betalen voor uw bijdrage:

Ieder mens telt!
Gebruik de Camera App op uw telefoon.
U mag zelf het bedrag kiezen. En u kunt met elke bank in Nederland betalen.
Hartelijk dank!

(update code 9.12.2023)

Of maak een bijdrage over via de bank

Dat kan ook door een gift over te maken naar de volgende rekening. Uw bijdrage is welkom op bankrekening:

  • NL80 RABO 0112 9320 29  
  • t.n.v. Vincentiusvereniging Sint-Michielsgestel .

Vermeld bij de overmaking van uw gift ook uw emailadres. Dan informeren wij u wat we met uw gift hebben gedaan! (en schrijf dan (at) i.p.v. @)

Gelden worden besteed aan activiteiten in de Gemeente Sint-Michielsgestel, tenzij anders vermeld. Wij zijn een goede doeleninstelling (geen ANBI-status). Voorwaarden voor fiscale aftrekbaarheid van giften aan goede doelen, vindt u op de website van de Belastingdienst.

Periodiek schenken of nalaten

Kijk hier verder voor meer informatie over het steunen van het werk van de Vincentiusvereniging in Sint-Michielsgestel door een periodieke schenking of nalaten in uw testament

Wordt sponsor

Naast de tientallen vrijwilligers die zich in de gemeente Sint-Michielsgestel inzetten om alle activiteiten van de Vincentius uit te voeren, krijgt de vereniging de steun van vele bedrijven en particulieren. De steun kan bestaan uit diensten, producten of een geldelijke bijdrage. Er zijn sponsoren die de Vincentius als geheel ondersteunen, anderen kiezen voor een specifieke activiteit. Deze sponsoren zijn terug te vinden op de pagina ‘partners’.

Met deze genereuze steun van velen kan de Vincentius haar doelstelling op professionele wijze verwezenlijken.

Neem contact op

Wilt u ook de Vincentiusvereniging Sint-Michielsgestel op enigerlei wijze ondersteunen, of heeft u vragen of suggesties, neem a.u.b. contact met ons op door een mail te sturen aan de penningmeester of bel met een van onze bestuursleden.

update betaalcode: 9.12.2023