Vacature: Vincentius zoekt vrijwilligers

      Reacties uitgeschakeld voor Vacature: Vincentius zoekt vrijwilligers

Vincentiusvereniging Gemeente Sint-Michielsgestel zoekt op korte termijn een aantal nieuwe vrijwilligers voor onderstaande  activiteiten:

Vacature: Vrijwilliger Public Relations

Dit houdt in het schrijven van artikelen ten behoeve van lokale huis-aan-huis-bladen, de website en facebook. Daarnaast het actueel houden van de brochure en visitekaartjes, plus het maken van pamfletten, indien er speciale acties zijn, enz. Kijk in dit nieuwsbericht voor meer info.

Het bestuur vergadert 6 maal per jaar en daar wordt ook gerekend op een actieve deelname van de PR functionaris.  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de voorzitter, Margret de Jong. Bel of mail voor nadere informatie:  voorzitter@vincentiusgestel.nl of 0636 084 093.

 

Vacature: Vrijwilligers voor de voedselbank

Elke donderdagmiddag ontvangen 55 à 60 alleenstaanden en gezinnen een voedselpakket. Een heel vrijwilligersteam staat in Sint-Michielsgestel dan klaar om standaard voedselpakketten uit te delen. Dit wordt aangevuld met brood, zuivel, vlees en groenten en fruit,  waaruit de “klanten” zelf mogen kiezen.

Van de nieuwe vrijwilliger wordt verwacht dat deze minimaal 1 maal per maand inzetbaar. Kijk in dit nieuwsbericht voor meer info.

De vrijwilligersgroep werkt  onder leiding van Vincentiuscoördinator Albert Swinkels. Bel of mail hem voor nadere informatie: voedselbank@vincentiusgestel.nl  of 0654 358 143

Status 1 juni 2020: deze vacatures zijn vervuld

Vacature: Coördinator kerstpakketten

Jaarlijks verstrekt de Vincentiusvereniging, in samenwerking met de St. Augustinusparochie in Berlicum, een kleine 200 kerstpakketten aan mensen in Sint-Michielsgestel die krap bij kas zitten. Daartoe worden op twee zaterdagen in december levensmiddelen ingezameld op het Mercuriusplein. Wat nog tekort komt wordt  bijgekocht door Vincentius.

Voor deze activiteit is een nieuwe coördinator nodig. Het zou fijn zijn als de nieuwe coördinator  voor de actie 2019 nog een maandje mee zou kunnen draaien.  Hebt u interesse of wilt u meer informatie neem dan contact op met de huidige coördinator Roel Wesstra. Bel of mail voor nadere informatie: kerstpakket@vincentiusgestel.nl  of 0675 322 293

status 1 januari 2020: deze vacature is vervuld.

 

Over Vincentiusvereniging Gemeente Sint-Michielsgestel

Wij zijn een vrijwilligersorganisatie op het gebied van maatschappelijke hulpverlening in de dorpen Berlicum, Den Dungen, Gemonde, Middelrode en Sint-Michielsgestel. Wij bieden directe en persoonlijke hulp aan gezinnen en alleenstaanden die in armoede leven of daarin terecht dreigen te komen. Wij helpen als het noodzakelijk is en geen andere instantie meer kan helpen.