Donatie Vincentiusvereniging voor Voedselbank

      Reacties uitgeschakeld voor Donatie Vincentiusvereniging voor Voedselbank

Een vrijwilliger en bestuurder Ab Gilhaus van de Voedselbank Boxtel e.o. houden cheque van 2.500 euro vast, die zij ontvingen van Vincentiusvereniging Sint-Michielsgestel

Vincentiusvereniging Sint-Michielsgestel heeft vandaag 2.500 euro geschonken aan Voedselbank Boxtel e.o. om haar werk te ondersteunen.

Voedselbank Boxtel e.o. is actief in gemeenten Boxtel, Sint-Michielsgestel en Sint Oedenrode en is partner van Vincentius. Naast haar andere activiteiten beheren vrijwilligers van de  Vincentiusvereniging Sint-Michielsgestel het uitdeelpunt van de Voedselbank Boxtel e.o. in de gemeente Sint-Michielsgestel.

Deze vrijwilligers helpen nu wekelijks 57 huishoudens in de gemeente Sint-Michielsgestel aan een voedselpakket ter waarde van € 40,- tot € 50,-. Deze voedselpakketten zijn bedoeld ter overbrugging. De grootte en inhoud van het voedselpakket is afhankelijk van de gezinssamenstelling.

Deze donatie is mogelijk dank zij giften die Vincentiusvereniging Sint-Michielsgestel van particulieren en bedrijven heeft ontvangen.