Weer spontane acties bij inzameling Kerstpakketten

      Reacties uitgeschakeld voor Weer spontane acties bij inzameling Kerstpakketten

Juultje (18) meldde zich spontaan aan als vrijwilliger

Honderden mensen hebben ook afgelopen weekeinde levensmiddelen en geld gedoneerd voor de Kerstpakkettenactie in de gemeente Sint-Michielsgestel

Veel mensen reageerden spontaan. Juultje, een jonge meid van 18 jaar, vond het leuk de hele dag te helpen met het verdelen van de levensmiddelen over de kerstpakketten. De dames van breiclub Driewiek brachten een volle winkelwagen met levensmiddelen langs. De familie van een van de vrijwilligers doneerde zomaar 150 euro in de collectebus. Roel Wesstra en zijn vrouw An verzorgden ook dit jaar weer de catering en de oliebollenkraam bakte oliebollen voor alle vrijwilligers.

De komende week worden de kerstpakketten ingepakt. En de waarde van de supermarktbon hangt nog af van de giften die deze week binnenkomen.

U kunt nog helpen met een geldbedrag!

U kunt geld overmaken op bankrekening: NL80 RABO 0112 9320 29 van Vincentiusvereniging Sint-Michielsgestel ovv kerstpakket. U kunt daarbij ook gebruik maken van deze link: https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=n4L32bCrRRuxu2rwZT3WHw

Of scan de QR-code om te betalen voor de

Kerstpakket-actie Gestel

Gebruik de Camera App op je telefoon.

U mag zelf het bedrag kiezen. En u kunt met elke bank in Nederland betalen.

Hartelijk dank!

Deze inzameling is georganiseerd door Diaconiegroep Berlicum-Middelrode van de H. Augustinus Parochie en Vincentiusvereniging Sint-Michielsgestel.