Doe mee aan kerstpakketten-actie!

      Reacties uitgeschakeld voor Doe mee aan kerstpakketten-actie!

Kinderen doen ook mee aan de kerstpakkettenactie.

Ook a.s. zaterdag 11 december worden weer levensmiddelen en geld ingezameld.

Zo staan er buiten op het Mercuriusplein in Berlicum vrijwilligers tussen 9.00 -16.00 uur klaar om levensmiddelen in ontvangst te nemen. Ook kan er weer geld worden gedoneerd.

Vele volwassen en kinderen onder het winkelend publiek hebben afgelopen zaterdag 4 december al levensmiddelen en geld gegeven.

De opbrengst is bestemd voor een extra kerstpakket voor inwoners van de gemeente Sint Michielsgestel die leven op of onder het Bijstandsniveau.

U kunt helpen met een geldbedrag!

Of scan de QR-code om te betalen voor de

Kerstpakket-actie Gestel

Gebruik de Camera App op je telefoon.

U mag zelf het bedrag kiezen. En u kunt met elke bank in Nederland betalen.

Hartelijk dank!

En u kunt levensmiddelen afgeven

Ook a.s. zaterdag reiken vrijwilligers boodschappenlijstjes uit aan het winkelend publiek. Daar staan lang houdbare en gezonde levensmiddelen op. Ook meer luxere zaken worden op prijs gesteld zoals vis, noten, chocola, slagroom of kerstkransjes.

In elke supermarkt aan het Mercuriusplein staat een tafel met daarop de gevraagde levensmiddelen die ook op het lijstje staan.

Het publiek wordt uitgenodigd in de winkel artikelen te kopen en die vervolgens buiten bij het kraampje af te geven. Of aan de vrijwilligers die met een winkelwagen buiten bij elke supermarkt staan.

Vrijwilligers Henk Jansen, Truus Wagenaar en Els Wigmans werken samen voor de Kerstpakkettenactie van de Augustinusparochie in Berlicum en Vincentiusvereniging Sint-Michielsgestel.

Warme kerst voor mensen die leven op de bijstandsgrens

Met medewerking van het winkelend publiek, winkeliers en vrijwilligers, hopen wij op een warme kerst voor mensen die op het bestaansminimum leven.

Vorig jaar konden wij aan ca. 200 huishoudens een kerstpakket uitreiken.

 

Deze actie wordt georganiseerd door Diaconiegroep Augustinusparochie Berlicum-Middelrode in samenwerking met Vincentiusvereniging Sint-Michielsgestel.