195 kerstpakketten bezorgd bij gezinnen met een smalle beurs

      Reacties uitgeschakeld voor 195 kerstpakketten bezorgd bij gezinnen met een smalle beurs

Een van de vrijwilligers van Vincentius Sjan van den Hurk staat  klaar om de kerstpakketten vandaag en morgen rond te brengen.

195 gezinnen met een smalle beurs in de gemeente Sint-Michielsgestel ontvangen vandaag en morgen thuis een rijk gevuld kerstpakket.

Vincentiusvereniging Sint-Michielsgestel heeft ook nog eens voor 10.000 euro aan supermarktpasjes aan de kerstpakketten toegevoegd. Elk pasje bevat een tegoed van 50 euro.

Honderden mensen hebben bij supermarkten lang houdbare levensmiddelen gegeven. Veel mensen en bedrijven hebben ook mooie giften gedaan.

Vincentius dankt de vele vrijwilligers en donateurs die deze warme kerst mogelijk hebben gemaakt.

Donateurs waren o.a.: Stichting Vriendenfonds, Berlicum, de dames van de breiclub Driewiek,  Jumbo supermarkten in  Sint-Michielsgestel, Berlicum en Den Dungen, Boekhandel Mieke Wijgergangs in Berlicum, Diaconie Protestantse Gemeente Berlicum-Rosmalen, Van Lith Projectmanagement en Huko.

Deze inzameling is georganiseerd door de Diaconiegroep Berlicum-Middelrode van de H. Augustinus Parochie in samenwerking met Vincentiusvereniging Sint-Michielsgestel.

195 kerstpakketten staan klaar om weggebracht te worden