Karin en Ellen schenken knutselpakketjes en schoonmaakspullen

      Reacties uitgeschakeld voor Karin en Ellen schenken knutselpakketjes en schoonmaakspullen

knutselspullen van Karin

Wekelijks bezoeken 60 huishoudens het voedselbankuitgiftepunt in de gemeente Sint-Michielsgestel. Dat draait op vrijwilligers van Vincentius. Regelmatig komen enthousiaste mensen in actie voor deze groep mensen met een smalle beurs.

Knutselpakketjes

tassen vol schoonmaakspullen voor gezinnen met smalle beurs

Zo nam Karin Reijers eind december het initiatief 42 jonge kinderen prachtige knutselpakketjes aan te bieden. Het ging om vouwblaadjes, kleurplaten, kleine grabbelcadeautjes en ander soort knutselmateriaal. Kinderen weer blij. Karin heeft lang een kinderdagverblijf gehad en was leidster van een groep jonge scouts. Als er tijd voor is vindt Karin het erg leuk creatief bezig te zijn.

 

Tassen schoonmaakspullen

En Ellen Steenbergen regelde op 6 en 7 januari voor elk huishouden grote tassen met schoonmaakspullen. De cliënten waren allemaal zeer blij met deze gift. Ellen Steenbergen is de drijvende kracht achter de Culinaire Duizendpoot en vrijwilligster van de Voedselbank in Sint-Michielsgestel. In december had actieve Ellen al gezorgd voor niet minder dan 120 kerstdiners voor 60 huishoudens.