Ellen Steenbergen en Dorieke Goodijk doneren zeer royaal aan Vincentius

      Reacties uitgeschakeld voor Ellen Steenbergen en Dorieke Goodijk doneren zeer royaal aan Vincentius

Op initiatief van Ellen Steenbergen en Dorieke Goodijk hebben tientallen mensen en ondernemers uit de gemeente SInt-Michielsgestel hun ‘kerstdiner’ gedoneerd. Dat heeft samen ruim 3.000 euro opgeleverd voor de cliënten van de Vincentiusvereniging in de gemeente Sint-Michielsgestel.

Het geld komt beschikbaar omdat het jaarlijkse kerstdiner door de Corona-maatregelen niet kon doorgaan. Ellen Steenbergen van de Culinaire Duizendpoot en Dorieke Goodijk van KoningBoer hebben de deelnemers toen opgeroepen dit geld te doneren aan een goed doel: Vincentiusvereniging Sint- Michielsgestel.

De 60 huishoudens van de voedselbank kregen van hen al 120 mooie kerstdiners (zie foto’s).

De Vincentiusvereniging zal het geld verder bestemmen voor de volgende activiteiten: een tas met was-/schoonmaak- spulletjes en extra geldpasjes te besteden bij een supermarkt in december, met Pasen en voor de zomer. Tevens voor de tientallen kinderen waarvoor Vincentius jaarlijks in de zomer (Dungense kermis) en met Sinterklaas (met speelgoed) kindermiddagen organiseert. En tenslotte voor individuele financiële hulp op aanvraag.

Een deel van het bedrag zal in december worden overgemaakt aan de Voedselbank in Boxtel. Dat komt deels ook weer ten goede van de Voedselbankcliënten in de gemeente Sint-Michielsgestel.

Vincentius dankt alle deelnemers voor dit fantastische initiatief. Bijzondere dank gaat uit naar de volgende donateurs: Stichting Dun Blaouwun Beer, Stichting Magazine Berlicum, MEP Marketing, Christel Goossens Tuindesign, Petozzi, ITIquette, Hanneke Maas, Troef Bouw, Werk voor Tien! en Helmex Afbouw. En natuurlijk verdienen Ellen en Dorieke extra dank!