Lionsclub de De Meierij Den Dungen schenkt 6.371 Euro aan voedselhulp

      Reacties uitgeschakeld voor Lionsclub de De Meierij Den Dungen schenkt 6.371 Euro aan voedselhulp

Voor de Kerststal bij de Litserborg in Den Dungen overhandigde voorzitter Jeroen Geurts van Lionsclub de Meijerij Den Dungen vandaag een cheque van 6.371,33 euro aan Vincentiusvoorzitter Margret de Jong. Het bedrag is bestemd voor de voedselhulp-activiteiten van de Vincentiusvereniging in Sint-Michielsgestel.

Margret de Jong dankte de Lionsvoorzitter hartelijk namens Vincentius en de vele gezinnen in SInt-Michielsgestel die op het randje van armoede leven.

Een deel van dat bedrag is al direct besteed aan een extra luxe artikel in alle 200 Vincentius kerstpakketten die zaterdag al zijn bezorgd. Ook zal de Vincentiusvereniging een deel direct besteden aan de extra voedseluitgifte op 30 december bij het uitgiftepunt van de Voedselbank in de Litserborg.

Lions-voorzitter Jeroen Geurts overhandigt een voedselhulp-cheque aan Vincentiusvoorzitter Margret de Jong

Kerstmatinee fundraisingactie Lions

Lionsclub de Meierij Den Dungen zou voor de 5de keer een Kerstmatinee organiseren voor jonge talenten. Deze kon helaas niet doorgaan in verband met het COVID-19. Omdat dat de meest kwetsbare groepen in onze samenleving het meest getroffen worden, is de Lionsclub in actie gekomen voor i.c. de lokale voedselhulpactiviteiten van de Vincentiusvereniging in Sint-Michielsgestel. Lions heeft aan bezoekers en geïnteresseerden van het Kerstmatinee gevraagd samen met de Lions eenmalig de waarde van het matineeticket te doneren. De leden van de Lionsclub hebben de eerste € 5.000 die binnenkwam verdubbeld.

Hartelijk dank dus voor de de leden van Lions de Meierij Den Dungen en de geïnteresseerden en beoogde bezoekers van het Kerstmatinee.