Succesvolle voedselinzameling voor de Voedselbank

      Reacties uitgeschakeld voor Succesvolle voedselinzameling voor de Voedselbank

 

Succesvolle voedselinzameling voor de Voedselbank. Op 15 en 22 juni is er door vrijwilligers van de Vincentiusvereniging voedsel ingezameld bij de JUMBO- en de ALDI- supermarkten in Sint-Michielsgestel. De opbrengst was maar liefst 50 kratten met lang houdbare levensmiddelen plus nog eens ruim  100 Euro in contanten.

Het toont aan dat vele mensen begaan zijn met het lot van diegenen die het minder hebben en die zijn aangewezen op de Voedselbank om genoeg te eten te hebben.

Momenteel  zij er 45 gezinnen en/of alleenstaanden in de gemeente Sint-Michielsgestel die elke week zijn aangewezen op een voedselpakket, dat ze iedere  donderdagmiddag afhalen bij de Litserborg in Den Dungen. Door allerlei omstandigheden zijn er altijd weer mensen die tussen de wal en het schip geraken.

De voedselpakketten worden, rekening houdende met de gezinsgrootte, samengesteld door de centrale voedselbank in Boxtel. De distributie in onze gemeente wordt verzorgd door vrijwilligers van de Vincentiusvereniging Sint-Michielsgestel.

Alle goede gevers bedankt!