Sinterklaas bezocht 135 kinderen uit gezinnen die het niet breed hebben.

      Reacties uitgeschakeld voor Sinterklaas bezocht 135 kinderen uit gezinnen die het niet breed hebben.

Een van de vrijwilligers van Vincentius die de enveloppen rondbracht

Deze week bracht Sinterklaas een extra bezoekje aan  ouders van 135 kinderen in de leeftijd tot en met 12 jaar uit de gemeente Sint-Michielsgestel. Hij had een fijne verrassing voor de gezinnen die het niet breed hebben, voor een gezellige viering van Sinterklaas.

Vrijwilligers van Vincentiusvereniging Sint-Michielsgestel boden namens Sinterklaas een goed gevulde envelop aan, met pasjes om zelf speelgoed voor hun kinderen te kopen.

Gezinnen kregen enveloppen met pasjes en lekkers.

Ieder kind kreeg een envelop met een speelgoedbon van €40 en een VVV-cadeaubon van €10. En nog wat lekker snoepgoed er bij. Daarbij werden ze ook uitgenodigd bij de kortgeleden doorgestarte Speelgoedbank in Sint Michielsgestel om gratis speelgoed uit te komen zoeken. De ouders waren blij verrast: ‘Kei fijn’ riep iemand uit.

Deze actie is mogelijk gemaakt, in goede samenwerking de Gemeente Sint-Michielsgestel, door gulle gevers zoals de Gemeente, L & L stucadoorsbedrijf en vele andere bedrijven en particulieren. De Lions afdeling Berlicum en Sint-Michielsgestel maakte de VVV-bon mogelijk.

Wilt u ook helpen?

Kijk dan op de pagina ‘ik wil helpen‘ om te lezen wat u allemaal kunt doen. Zoals geld geven.

 

Vincentiusvereniging Sint-Michielsgestel, biedt directe en persoonlijke hulp aan gezinnen en alleenstaanden die in armoede leven of daarin dreigen terecht te komen. Vincentius verzorgt o.a. de wekelijkse uitdeling van levensmiddelen van de Voedselbank aan 50 gezinnen in de gemeente Sint-Michielsgestel.