Kindermiddag Vincentius opnieuw groot succes

      Reacties uitgeschakeld voor Kindermiddag Vincentius opnieuw groot succes

Kindermiddag Vincentius opnieuw groot succes.

 tijdens de Dungense Kermis

Kindermiddag Vincentius 

 

 

 

 

 

 

 

De Vincentius-kindermiddag in Sint-Michielsgestel verliep opnieuw gesmeerd met ruim 50 kinderen. Een 20-tal kinderen meer dan vorig jaar en ook waren er meer ouders aanwezig. De middag werd georganiseerd door Vincentiusvereniging Sint-Michielsgestel tijdens de Dungense kermis voor het tweede jaar op rij,

De Vincentiuswerkgroep had het succesvolle concept van 2018 gehandhaafd: de kinderen genoten van een mooie film; in de pauze werd er getrakteerd op frites, snacks en frisdrank; na afloop van de film kregen de kinderen snoepgoed mee, konden ze een aantal kinderboeken uitzoeken en gingen ze met een aantal munten op zak naar de kermis in Den Dungen. Bij de Litserborg kregen ze nog een ijsje mee.
En dat alles was gratis voor kinderen die normaal gesproken niet aan zo’n film en het bezoek aan een kermis toekomen. Het was genieten geblazen.

De vrijwilligerswerkgroep werd gevormd door Hans, Margot, Sjan, Henk en Albert.
De middag werd mogelijk gemaakt door Vincentius vereniging Sint-Michielsgestel en door de Gemeente Sint-Michielsgestel die i.o.m. de kermisexploitanten zorgden voor veel gratis kermismunten.