Breiwerk van ontmoetingsclub de Driewiek voor Voedselbank

      Reacties uitgeschakeld voor Breiwerk van ontmoetingsclub de Driewiek voor Voedselbank

Meester-breisters Marietje en Corry breien gulle gift voor de Voedselbank

Meester-breisters Marietje en Corry van de Driewiek hebben afgelopen maand veel mooi breiwerk (mutsen, dassen en sloffen) gedoneerd aan de Voedselbank. De klanten van de voedselbank waren er enorm blij mee. Ook heeft de Driewiek uit de verkoop van breiwerkjes voor 50 euro aan houdbare artikelen gekocht voor de Voedselbank..

Publiek doneerde wol bij ludieke actie met Zeeman

Het begon met een ludieke actie samen met de Zeeman in Berlicum. Door het winkelend publiek werden circa 200 bollen gedoneerd. Zodat de dames verder konden met breien. Jammer genoeg konden ze niet meer samen komen vanwege de corona pandemie. Er is wel thuis door gebreid. Het resultaat mag er zijn!

Actieve ontmoetingsclub de Driewiek van Seniorenvereniging BRES

Marietje en Corry zijn lid van de ontmoetingsclub de Driewiek van Seniorenvereniging BRES (Berlicum-Middelrode). Bij de Driewiek maken een 20-tal enthousiaste dames samen vele breiwerkjes. Van de opbrengst (150 euro) van de verkochte breiwerkjes hadden zij ook al in 2019 houdbare artikelen gekocht voor de voedselbank.

Medio 2020 heeft het bestuur van de Vincentius vereniging In SInt-Michielsgestel kennis gemaakt met de lokale KBO-verenigingen. Met het doel elkaar beter te leren kennen, te informeren wat beide organisaties doen. Met ook de vraag of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Daarna kregen we contact met Janine Figeys, coördinator van ontmoetingsclub de Driewiek. Het bestuur van Vincentius is erg blij met deze donaties en wenst de dames alle succes naar de toekomst.

Hartelijk dank namens alle voedselbank-klanten.