Eerste donaties voor Vincentiusacties voor Sinterklaas en Kerstpakketten komen binnen

      Reacties uitgeschakeld voor Eerste donaties voor Vincentiusacties voor Sinterklaas en Kerstpakketten komen binnen

Vincentius gaat dit jaar weer een Sinterklaas actie organiseren voor kinderen uit gezinnen die het niet breed hebben. En in de week voor Kerstmis delen we weer kerstpakketten uit.

Breisels van de Driewiek voor Voedselbankklanten

Afgelopen woensdag werden de vaste klanten van de Voedselbank in Gestel weer verblijd met breisels van de ontmoetingsclub de Driewiek. De dames uit Berlicum hadden – evenals vorig jaar  – een enorme hoeveelheid gebreid en bij de wekelijkse uitdeling vond het breiwerk gretig aftrek.

Inmiddels al 1.775 euro aan cadeaukaarten en geld gedoneerd

Mensen maken nu spontaan geld over voor kinderen, variërend van 10 euro tot 1.000 euro.

Zo heeft een gever 50 cadeaukaarten van een supermarkt ter waarde van € 12,50 per stuk gedoneerd. Vincentius koopt daarvan levensmiddelen die in de kerstpakketten worden verwerkt.

Een bedrijf heeft afgelopen week 1.000 euro aan Vincentius overgemaakt. Daarvan worden cadeaukaarten gekocht. Die zal Sinterklaas in de speelgoedzak stoppen voor de kinderen uit gezinnen die het niet breed hebben

Wilt u zelf ook bijdragen?

U kunt zelf ook een bijdrage geven aan Sinterklaas of een extra kerstpakket. Dat gaat dan naar mensen en gezinnen die op de armoedegrens leven in de gemeente Sint Michielsgestel.

Klik hiervoor op deze betaalverzoek-link! U mag zelf het bedrag kiezen. En u kunt met elke bank in Nederland betalen. Hartelijk dank!

update: 19.11.2021