Kerstpakketten-actie Berlicum op 5 en 12 december

      Reacties uitgeschakeld voor Kerstpakketten-actie Berlicum op 5 en 12 december

Inzameling van levensmiddelen op Mercuriusplein.

Ook dit jaar houdt Vincentius weer een voedselinzamelactie voor kerstpakketten op zaterdag 5 en 12 december, tussen 9 en 16.00 uur in Berlicum.

We hopen in de week van Kerstmis weer ong. 200 gezinnen of alleenstaanden met een smalle beurs blij te kunnen maken met een goedgevuld levensmiddelenpakket. De kerstpakketten zijn bedoeld voor inwoners van de dorpen van de gemeente Sint-Michielsgestel.

Hoe werkt het?

Vrijwilligers van Vincentius en de Augustinusparochie staan dan bij de ingang van de supermarkt Jumbo en Coop aan het Mercuriusplein in Berlicum en geven het winkelend publiek een flyer mee.

Ze moedigen de supermarktbezoekers aan om iets te kopen (langhoudbare levensmiddelen) met het verzoek dat af te geven bij het kraampje van Vincentius buiten op het Mercuriusplein.

Er zijn weer boodschappenlijstjes met producten die we graag willen hebben om de kerstpakketten mee te vullen. Als iedereen die het kan missen, één of meerdere producten van dat lijstje koopt, dan komen we een heel eind.

Je kunt ook geld geven!

Je kunt ook geld afgeven bij het kraampje. Als je geld wilt overmaken kijk dan op onze website:

Of neem voor meer informatie contact op met de Vincentiusvereniging Sint Michielsgestel: kerstpakket@vincentiusgestel.nl.

We rekenen graag weer op je steun!

Onze slogan is: Ieder mens telt in Berlicum, Middelrode, Gemonde, Den Dungen en Sint-Michielsgestel.

Deze voedselinzamelactie is een activiteit van Vincentiusvereniging Sint-Michielsgestel en de Diaconiegroep Berlicum-Middelrode van de H. Augustinus Parochie.