Extra vrijwilligers voor acties gezocht

      Reacties uitgeschakeld voor Extra vrijwilligers voor acties gezocht

Vrijwilligers voor acties gevraagd

Vincentius Gestel wil haar inzamelacties door het jaar uitbreiden. Daarvoor zoekt zij vrijwilligers die af en toe hun handen willen uitsteken voor een actie voor inzameling van voedsel of geld.

Kun je als vrijwilliger helpen bij de voedselinzamelingsactie voor de Voedselbank op zaterdag 25 juni?

Vincentiusvereniging Sint Michielsgestel begeleidt al jaren de inzamelingsacties voedsel via de lokale supermarkten in Sint-Michielsgestel, Den Dungen en Berlicum. Winkelend publiek kan op de inzameldagen in de supermarkt geselecteerde producten kopen en ze na hun bezoek aan de kassa doneren aan de Voedselbank. Vrijwilligers van de Vincentiusvereniging zorgen voor informatie aan het winkelend publiek.

Op zaterdag 25 juni, tussen 10 en 16 uur, organiseert Voedselbank Boxtel e.o. samen met de Vincentiusverening Sint-Michielsgestel bij Jumbo Berlicum en Jumbo Den Dungen een voedselinzamelingsactie.

Wil je ons helpen om deze actie goed te laten verlopen of voor een actie op een ander moment?  Neem dan snel contact met ons op.

Zet je vereniging in voor een goed doel!

Ook sportclubs, wijk/straatverenigingen, sportclubs, scholen, of kerkelijke commissies die mee willen helpen actie te voeren voor een goed doel, zijn van harte welkom. Neem s.v.p. contact op om te kijken hoe we de vork aan de steel kunnen steken.

Armoede in Nederland stijgt helaas gestaag

Helaas raken steeds meer mensen om welke reden dan ook in de knel en hebben hulp nodig om het hoofd boven water te houden.

De Voedselbank Boxtel e.o. zorgt wekelijks voor de uitgifte van voedselpakketten aan mensen die niet zonder kunnen. In de gemeente Sint-Michielsgestel wordt het uitgiftepunt georganiseerd en bemand door vrijwilligers van de Vincentiusvereniging Sint-Michielsgestel.

Kijk bij activiteiten over wat we nog meer doen.

Wil je weten hoe je ons kunt helpen?

Hiervoor hebben we handjes van vrijwilligers nodig. Wil je meer weten of helpen? Neem dan contact met ons op of stuur een email aan secretaris@vincentiusgestel.nl