Inzameling kerstpakketten-actie in Berlicum gestart

      Reacties uitgeschakeld voor Inzameling kerstpakketten-actie in Berlicum gestart

Inzameling kerstpakketten actie in 2020

Op zaterdag 4 en 11 december worden weer levensmiddelen ingezameld op het Mercuriusplein in Berlicum. Ook kan geld worden gegeven.

De opbrengst is bestemd voor een extra kerstpakket voor inwoners van de gemeente Sint Michielsgestel die leven op of onder het Bijstandsniveau.

Buiten op Mercuriusplein staan vrijwilligers tussen 9.00 -16.00 uur om levensmiddelen in ontvangst te nemen.

Levensmiddelen afgeven

Tijdens deze twee zaterdagen reiken vrijwilligers boodschappenlijstjes uit aan het winkelend publiek. Daar staan lang houdbare en gezonde levensmiddelen op. Ook meer luxere zaken worden op prijs gesteld zoals vis, noten, chocola, slagroom of kerstkransjes.

In elke supermarkt aan het Mercuriusplein staat een tafel met daarop de gevraagde levensmiddelen die ook op het lijstje staan.

Het publiek wordt uitgenodigd in de winkel artikelen te kopen en die vervolgens buiten bij het kraampje af te geven. Of aan de vrijwilligers die met een winkelwagen buiten bij elke supermarkt staan.

U kunt ook helpen met een geldbedrag!

Of scan de QR-code om te betalen voor de

Kerstpakket-actie Gestel

Gebruik de Camera App op je telefoon.

U mag zelf het bedrag kiezen. En u kunt met elke bank in Nederland betalen.

Hartelijk dank!

 

Warme kerst voor mensen die leven op de bijstandsgrens

Wij hopen op een warme kerst voor de doelgroep, met medewerking van het winkelend publiek, winkeliers en vrijwilligers. Vorig jaar konden zij aan ca. 200 huishoudens een kerstpakket uitreiken.

 

Deze acties worden georganiseerd door Vincentiusvereniging Sint-Michielsgestel. en Diaconiegroep Augustinusparochie Berlicum-Middelrode.