Inzameling levensmiddelen Berlicum groot succes

      Reacties uitgeschakeld voor Inzameling levensmiddelen Berlicum groot succes

De inzamelingsactie van levensmiddelen voor kerstpakketten op het Mercuriusplein in Berlicum is een groot succes geworden.

Het werd georganiseerd door Vincentiusvereniging Gemeente Sint-Michielsgestel en de Parochie Heilige Augustinus. Er zijn maar liefst 3.700 producten gedoneerd en € 516,- is in contanten ontvangen.

De dozen voor de kerstpakketten staan inmiddels klaar om gevuld te worden en 20 vrijwilligers staan in de startblokken om de pakketten rond te brengen. De kerstpakketten zijn bestemd voor een 150-tal gezinnen en alleenstaanden die het heel hard nodig hebben.

De inwendige mens van de vrijwilligers op het koude en regenachtige Mercuriusplein werd ook niet vergeten. De worstenbroodjes van Bakker van Keulen, oliebollen van de oliebollenkraam, soep en broodjes van een vrijwilliger, werden allemaal gratis beschikbaar gesteld.

Alle goede gevers, vrijwilligers, Boekhandel Mieke Wijgergangs voor het gratis kopieerwerk, Van Zoggel Verhuizers voor het beschikbaar stellen van verhuisdozen, allen heel erg bedankt. Wil je meer info of weten hoe je kunt helpen? Stuur dan een mail naar: kerstpakket@vincentiusgestel.nl