Leerlingen Elde College helpen bij Vincentius Kerstactie

      Reacties uitgeschakeld voor Leerlingen Elde College helpen bij Vincentius Kerstactie

Dit jaar proberen leerlingen van het Elde College, locatie Sint- Michielsgestel, geld en levenmiddelen op te halen voor de Kerstactie 2023 van Vincentiusvereniging Sint- Michielsgestel, want tenslotte Ieder mens telt! De actie gaat in vanaf maandag 20 november a.s. en zal duren tot en met vrijdag 22 december 12.00 uur. Dan sluit de school en gaan de leerlingen genieten van hun welverdiende kerstvakantie.

Het resultaat is bedoeld voor de kerstpakketten die Vincentius eind december zal gaan uitdelen onder ca. 310 gezinnen in de gemeente Sint- Michielsgestel die moeten leven van een minimum inkomen.

Het Elde College draagt Vincentius Gestel ‘een warm hart toe, want zij ondersteunt mensen uit onze vier woonkernen die moeten leven van een minimum inkomen. Zij ondersteunen regelmatig door middel van waardebonnen, zorgen ervoor dat elk kind mee kan doen en er wordt geholpen bij de wekelijkse Voedselbankuitgifte.’

Wil je ook helpen?

Ben je benieuwd naar de rest van het verhaal of wil je ook je steentje bijdragen op de een of andere manier? Houd dan de socials van het Elde College in de gaten, kijk op www.vincentiusgestel.nl/ikwilhelpen/ of mail naar:

Direct geld geven kan ook

Klik hiervoor op de kink voor de geefpagina ‘Doe mee met onze Kerstactie 2023!’