Albert Swinkels neemt afscheid van Vincentius

      Reacties uitgeschakeld voor Albert Swinkels neemt afscheid van Vincentius

Albert Swinkels heeft per 1 april afscheid genomen van Vincentiusvereniging Sint-Michielsgestel omdat hij binnenkort gaat verhuizen naar een andere gemeente.

Albert was bestuurslid van Vincentius en coördinator van het uitgiftepunt van de Voedselbank in de gemeente Sint – Michielsgestel. De taken van Albert zijn nu overgegaan naar Vincentius-vrijwilliger Henk van Osch.

Albert heeft zich als vrijwilliger vanaf 2016 met veel energie en passie ingezet voor de doelgroep van de Vincentiusvereniging. Hij heeft ook activiteiten als de Speelgoedactie, Kindermiddag en Voedselinzamelingsacties mee op touw gezet. Ook als bestuurslid van zowel de Vincentiusvereniging in Sint-Michielsgestel en de Voedselbank Boxtel e.o. was hij zeer actief.

De Vincentiusvrijwilligers die de Voedselbank in Sint-Michielsgestel bemensen hadden een persoonlijke boodschap voor hem opgeschreven, waardoor hij ontroerd was.
Hij kreeg deze aangeboden in de vorm van met eieren versierde paastakken. En daarbij hoorde natuurlijk ook een mooi bloemetje.

Vincentius hoopt – als Corona onder controle is – samen met alle vrijwilligers nog feestelijk afscheid van hem te nemen.

Albert, hartelijk dank!